UN TOTAL DE 80 EQUIPS LLUITARAN PER FER-SE AMB LA COPA CATALUNYA

Una vuitantena d’equips catalans intentaran fer-se aquest pròxim cap de setmana amb el títol de la Copa Catalunya de pàdel. Després de jugar-se la Fase Prèvia aquest passat dissabte i diumenge, els conjunts classificats buscaran coronar-se amb el trofeu en categoria masculina i femenina.

La Fase Final de Primera i Segona categoria masculina i femenina té com a seu el club Waps de Lleida, on hi prenen part un total de 32 equips. Per la seva part, la Fase Final de Tercera, Quarta i Cinquena categoria es disputa al Catalunya Pàdel Club, al municipi de Santa Perpetua de Mogoda, amb la participació de 48 equips.

De la Fase Final de la Copa Catalunya sortiran els 10 equips que participaran en la segona edició de la Lliga Autonòmica de pàdel, que es celebrarà a inicis del pròxim mes de novembre a Saragossa. Els equips campions de totes les categories, en les dues modalitats de participació, tan masculina com femenina representaran el pàdel català.

Èxit de la Fase Prèvia de la Copa Catalunya

Un total de 90 equips de la demarcació de Tarragona i Lleida i 83 conjunts de la demarcació de Barcelona i Girona han participat aquest darrer cap de setmana a la Fase Prèvia de la Copa Catalunya. Els clubs Pàdelnou d’Hospitalet de l’Infant i Espai Pàdel Blanes han estat els escenaris escollits, en una Fase Prèvia marcada per una magnífica atmosfera competitiva, d’autèntic fair-play entre tots els jugadors i jugadores, i de presència de públic veient els partits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *