RESULTATS CIRCUIT OPEN HEAD CLUB EGARA, PÀDEL INDOOR VALLS I LA SERRETA BORGES

Aleix Casadevall i Sergi Serret, a Primera masculina, i Maite Ramos i Ainhoa Martin, a Quarta femenina, i són els vencedors del la prova del Circuit Open Head celebrada a les instal·lacions esportives del Club Egara.

En la final masculina, els campions han fet seva la final per 6-3 i 6-4, davant de Marc Casals i Adrià Lombera. En la final de Quarta femenina, les vencedores s’han imposat per 7-5 i 6-3 a Miriam González i Saray Cordón.

A Tercera masculina el títol ha estat per Ricard Rodríguez i Xavi Peregrino, per WO davant de Lluís Porcar i Aimar Berasategui. A Quarta masculina, Sergi Masó i Marc Ferrer han derrotat per 6-3, 3-6 i 6-1 als germans Mompart, Jaume i Pau.

Resultats La Serreta Borges

Al club situat al municipi de Les Borges Blanques, els campions de Primera masculina són José Luís Correa i Gerard Martí, per un doble 6-4 a Jan Gelonch i Guillem Solans.

A Tercera masculina la final del Circuit Open Head ha caigut del cantó d’Antonio Rodríguez i Adrià Rodríguez, per 6-3, 3-6 i 6-2, a Noel Cortés i Gerard Mir. A Tercera femenina, Marta Pijuan i Gemma Marrades han derrotat en la final per 6-0 i 6-1 a Laia Vallès i Júlia Roca.

A Quarta masculina, Gerard Vallès i Xavi Tost han vençut en la final per 7-6 i 6-2 a Jan Sánchez i Pau Muñoz. Finalment a Quarta femenina, Núria Duran i Ana Bescos han resolt favorablement per un doble 6-4 a Elena Constanzo i Rosa Inglès.

Resultats Open Head Pàdel Indoor Valls

Els campions masculins de Tercera categoria han estat Marc Marsiñach i Guillem Solans, per 6-3 i 6-4, enfront de Jordi Esteve i Òscar Pan. A Tercera femenina han guanyat Maria Garcia i Dalia Acosta, per 6-4 i 6-2 a les germanes Llaó, Laia i Anna.

A Quarta masculina els vencedors són Manuel Santos i Gerard Roca, per 6-1 i 6-2 als germans Jiménez, José Antonio i Francisco Javier. A Quarta femenina, una disputada final, per un doble 7-6 ha atorgat el trofeu de campiones a Ana Maria Fuiorea i Elsa Queralt, davant de Raquel Frances i Susana Sabaté.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *