M’ENCANTA EL PÀDEL!’, EL PRIMER CONTE INFANTIL AMB SEGELL FCP

La Federació Catalana de Pàdel (FCP) ha presentat el seu primer conte: ‘M’encanta el pàdel!’. Tot coincidint en el mes en  el que l’organisme federatiu arriba a la majoria d’edat des que es va constituir oficialment, la FCP ha volgut ressaltar aquesta efemèride amb un conte que versa sobre el nostre esport.

Amb il·lustracions de Pilar Ors, textos obra dels germans Gelabert, Abel i Jonathan, i la coordinació de l’equip humà de la FCP, ‘M’encanta el pàdel!’ veu la llum amb l’objectiu de convertir-se en un conte que parla de pàdel, valors i aprenentatge. Les 15 pàgines reprodueixen diferents situacions que el planter del pàdel català ha viscut de forma quotidiana tot practicant el pàdel, tant dins com fora de la pista.

M'encanta el pâdel . Conte dels germans Gelabert i il·lustracions de Pilar Ors

El president de la FCP, Felip Ródenas, ha volgut destacar durant la presentació que «ens omple d’orgull veure aquest conte fet realitat. Una idea magnífica i que un cop a les mans, tant grans com petits, veuran aventures de les que viuen els més petits que juguen a pàdel reproduïdes en un format molt visual i atractiu». El màxim responsable del pàdel català, autor del pròleg del conte, ha incidit en que «esperem que us agradi, que el missatge del conte cali entre tots els petits, ja que jugar a pàdel et canvia positivament la vida a tots els nivells». Felip Ródenas ha acabat felicitant «a totes aquelles persones involucrades en aquest projecte. Felicitats pel gran treball realitzat. Estic segur que pel pròxim Sant Jordi serà un èxit» ha afirmat somrient el president de la FCP.

Per la seva part, Pilar Ors, il·lustradora del conte  i els germans Gelabert, autors dels textos, han assegurat que «hem estat conscients en tot moment de la responsabilitat d’aquest projecte, i ens l’hem fet nostre des del primer moment. És un conte molt visual, fàcil de llegir i amb missatges que la FCP ha volgut traslladar perquè quallin entre els menors que el llegeixin. I aquest ha estat el propòsit i la fita a aconseguir». En total s’han editat un total de 2.000 contes, que es distribuiran en els esdeveniments i tornejos de menors que la FCP realitzarà durant la temporada.

La presentació de ‘M’encanta el pàdel!’ s’ha portat a terme aquest migdia, a la seu central de la FCP a Barcelona, amb la presència de Felip Ródenas, president de la FCP i l’equip de realització del conte. També s’ha pogut seguir la presentació pel perfil oficial d’Instagram de la FCP.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *