BELLVER-GUINART I ALSINA-CASAS S’IMPOSEN EN L’SLAM CELEBRAT AL CT BARÀ

Les parelles formades per Sandra Bellver i Marina Guinart a Primera categoria femenina i Àlex Casas i Pol Alsina a Primera masculina, han guanyat l’Slam finalitzat aquest diumenge a les instal·lacions del CT Barà. Una competició corresponent al Circuit Català Cupra i on hi han participat 84 parelles.

La final masculina ha enfrontat als campions davant d’Eduard Altimires i Ferran Bueno. Un duel en el que la parella Alsina-Casas s’ha imposat als seus rivals amb claredat per 6-2 i 6-4. En la final femenina les campiones, Bellver-Guinart, han aconseguit el títol després de resoldre amb comoditat per un doble 6-2 davant d’Anna Cortiles i Sara Pujals.

A Tercera masculina els guanyadors han estat Marc Marsiñach i Guillem Solans, davant de Cristian Sanson i Juan Morego, als que han derrotat per 4-6, 6-4 i 6-2. Finalment a Quarta masculina, Daniel Girbes i Óscar Estan, s’han proclamat campions després de guanyar per 6-4 i 6-3 a David Fallaras i César Vizcaíno.

Felip Ródenas, president de la Federació Catalana de Pàdel (FCP), ha presenciat les finals de l’Slam del CT Barà, conjuntament amb el president del club amfitrió i vicepresident de l’Àrea de Clubs de la FCP, Joan Josep Jané.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *