RESULTATS OPEN HEAD PÀDEL INDOOR FIGUERES ‘FIRES DE SANTA CREU’ I HEAD PLAYERS ESPAI LARU

OPEN HEAD PÀDEL INDOOR FIGUERES ‘FIRES DE SANTA CREU’

Marc Geli i Marc Requena, a Primera masculina, i Mariana Ponzio i Agostina Szyller a Primera femenina són els guanyadors de la prova del Circuit Open Head disputat a les pistes del Pàdel Indoor Figueres i que ha finalitzat aquest cap de setmana.

Geli-Requena han guanyat la final imposant-se per 7-5, 2-6 i 6-4 als finalistes, Sergi Curto i Gerard Godó. En la final femenina de Primera, les campiones han resolt per un doble 6-3 davant d’Ona Hernàndez i Alexia Márquez.

A Tercera masculina el títol ha estat per Marc Fontdevila i Luis Cabezas, enfront de Josep Maria Campos i Aitor Barros, per 6-3 i 6-4. A Tercera femenina les guanyadores han estat Anna Bolaños i Judit Serra per 4-6, 7-5 i 6-2 davant de Jolanta Nita i Emilia Saskowska.

A Quarta masculina, Ferran Funtane i Guillem Espinosa han guanyat per 6-7, 6-4 i 6-1 la final a Víctor Fernández i Sergi Berta.

Resultats Head Players Espai Laru

Head Players Espai Laru

Sergi Pifarré i Joel Millan han aconseguit el títol de campions de Primera masculina del Head Players a l’Espai Laru de Barcelona. El campions han derrotat per un doble 6-3 a Marcel Tenas i Pol Giménez. Per la seva part a Segona masculina, els guanyadors són Carlos Aledo i Oliver Leiton, per 6-2 i 6-3 enfront de Joan Gendra i Pau López. A Tercera masculina, els campions són Ismael Asaad i Víctor Gendre, per 6-3, 6-7 i 6-4 a Pol Magrasó i Marcos Rodríguez.

A Primera femenina Marta Pou i Cristina Álvarez s’han imposat per 6-7, 6-2 i 6-4 a Mireia Tuset i Romina Sceats. La pròxima cita del Circuit Open Head és aquesta setmana amb els tornejos que es celebren fins diumenge al CT Vilanova i al Ciutat de Mollerussa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *