PUJALS-HERNÀNDEZ I SANMARTÍ-SANS S’IMPOSEN EN EL GRAN SLAM DEL CUB DE CAMBRILS

Les parelles formades per Sara Pujals i Sandra Hernàndez a Primera categoria femenina i Enric Sanmartí i Tonet Sans a Primera masculina, han conquerit el Gran Slam finalitzat aquest diumenge a les instal·lacions del CUB de Cambrils. Una competició on hi han participat un total de 95 parelles.

La final masculina ha enfrontat als campions davant de Marc Quilez i Toni Bueno. Un duel en el que la parella Sanmartí-Sans s’ha imposat als seus rivals en dos sets, per 6-3 i 7-6. En la final femenina les campiones han aconseguit el títol després de resoldre un igualat partit per 4-6, 7-6 i 6-4, davant d’Andrea Ustero i Anna Ortiz.

A Tercera masculina els guanyadors han estat Mario Garcia i Gerard Pons, davant d’Òscar Estan i David Navarro, als que han derrotat per 6-4, 6-7 i 6-1. A Tercera femenina el triomf ha estat per Meritxell González i Marta Casas, per 6-4 i 6-1, enfront de les germanes Llaó, Anna i Laia. A Quarta masculina el trofeu ha anat a parar a les mans de Matias Pereira i Joan Pérez, després de derrotar per 6-3 i 7-6 a Conrad Tomàs i David Alumbreros.  

Elga Molina, vocal de pàdel a Tarragona de la Federació Catalana de Pàdel, ha presenciat les finals del Gran Slam del CUB de Cambrils i ha participat en l’entrega de trofeus.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *